HELE Byggservice AS

Din byggpartner

Med en profesjonell og effektiv byggpartner oppnår du best resultat.

Ønsker du en byggpartner som gjør jobben til avtalt tid og pris? La oss hjelpe deg med ditt byggeprosjekt og fjerne alle bekymringer om budsjettsprekk og stadige utsettelser. 

Ta gjerne kontakt med oss så tidlig som mulig i prosessen, så kan vi også hjelpe til med planlegging og koordinere med andre håndverksbedrifter innen elektro og rør. Slik frigjør du tid til andre oppgaver mens du overlater hele byggeprosjektet til oss.

Øk verdien på boligen din!

Å investere i oppussing skal gi avkastning.

Med en profesjonell og effektiv byggpartner som HELE Byggservice vil ditt byggeprosjekt være i trygge hender hele veien fra ide til ferdigstilling av bygget.

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring hos dere og sammen legger vi en plan for hvilke tjenester din familie eller din bedrift trenger for å gi dere optimal verdi for investeringen i våre tjenester. 

Våre tjenester kan tilpasses behovene dine.

Hvorfor er en pålitelig byggpartner så viktig?

Enten det er din private bolig eller et forretningsbygg, skal det følge alle forskrifter og lover for å være trygt og funksjonelt. Vi er oppdatert på gjeldende lovverk og er godt rustet for å utforme nettopp ditt bygg i samsvar med reglene. Slik tar vi vare på din familie eller dine ansatte.

Med en byggpartner som bygger etter standard vil du være trygg på at om uhellet er ute så blir det ingen avkortning i forsikringen da alt er utført med høy kvalitet og innenfor lovverket.

Med et godt grunnarbeid blir det også enklere å vedlikeholde både bygning og interiør. Når jobben blir gjort fagmessig vil det bli enklere å vedlikeholde bygget.

Fagfolk i alle ledd

Høy kvalitet gir gode referanser. Vi benytter kun erfarne fagfolk og kan oppgi referanser fra tidligere byggeprosjekt om du ønsker å vite mer om oss og jobben vi gjør. Kontakt oss nå for mer informasjon.

Vi forstår dine behov

Vi jobber presist

Vi leverer et kvalitetsresultat