Våre tjenester

Alt av byggtjenester levert til avtalt tid og pris

Hva kan vi tilby deg?

Alt av byggtjenester levert til avtalt tid og pris.

HELE Byggservice AS leverer alle tjenester innenfor byggservice i Oslo og omegn. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å kunne gi dere et godt tilbud og spikre en avtale om enkeltoppdrag eller rehabilitering.

Våre medarbeidere er alltid innstilte på å gjøre en jobb de kan være stolte av, og jobber hardt og effektivt for å skape din drømmebolig.

Hev verdien på din bolig

Enten dere ønsker en enkel fornyelse av et rom, en etasje eller en hel bolig så kan vi gjøre en avtale som er tilpasset ditt behov. Fra riving og bortkjøring av materialer til maling, pussing, muring, flislegging, oppsetting av vegger, påbygg eller totalrenovering.

Oppussing

Enten dere ønsker en enkel fornyelse av et rom, en etasje eller en hel bolig så kan vi gjøre en avtale .

Nybygg

Ny garasje? Lysthus i hagen? Vi kan bygge alt fra lekehus til enebolig og bedriftsbygg.

Totalrenovering

Vi hjelper deg gjerne med å rive eksisterende bygg til skallet og bygge nytt slik du vil ha det.

Påbygg

Ønsker dere å utvide eksisterende bolig med et ekstra rom, en ekstra etasje, innrede hittil uutnyttede ressurser?

Reparasjon

Skifte kledning? Nytt tak? Noen ganger behøves kun en reparasjon av eksisterende bygg.

Møbelmontering

Vi hjelper deg med montering av flatpakkede møbler på soverom, stue, bad og kjøkken.

Oppussing

Enten dere ønsker en enkel fornyelse av et rom, en etasje eller en hel bolig så kan vi gjøre en avtale som er tilpasset ditt behov. Fra riving og bortkjøring av materialer til maling, pussing, muring, flislegging, oppsetting av vegger, påbygg eller totalrenovering. Vi har medarbeidere som ser på enhver oppgave som viktig uansett hvor lite eller stort prosjektet er, og gjør sitt ytterste for at du som kunde blir fornøyd. Hjelp til å montere kjøkken er for eksempel en av mange tjenester vi kan utføre for deg i forbindelse med ditt byggeprosjekt. Vi har også samarbeidspartnere som kan dras inn ved behov.

HELE Byggservice gjør gjerne en befaring i ditt eksisterende bygg og finner ut sammen med dere hvilke behov dere har. Om dere ønsker at vi også koordinerer med andre bedrifter innen rør og el, så fikser vi det også. Små og store prosjekter, vi får jobben gjort.

Totalrenovering

Vi hjelper deg gjerne med å rive eksisterende bygg til skallet og bygge nytt slik du vil ha det. Fra enkle rom til hele bygg, vi renoverer ditt bygg med glede slik at du får det akkurat som du drømmer om. Ta kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan gjøre for deg.

Reparasjon

Skifte kledning? Nytt tak? Noen ganger behøves kun en reparasjon av eksisterende bygg, og det hjelper vi deg gjerne med. Kontakt oss for å få en god pris.

Påbygg

Ønsker dere å utvide eksisterende bolig med et ekstra rom, en ekstra etasje, innrede hittil uutnyttede ressurser som loft eller kjeller? Kanskje ønsker dere å bygge en hybel eller leilighet for å leie ut? Ny terrasse? HELE Byggservice kan bistå med en lang rekke ulike bygg, ta kontakt med oss tidlig i prosessen så finner vi gode løsninger for deg og ditt prosjekt.

 

Nybygg

Ny garasje? Lysthus i hagen? Vi kan bygge alt fra lekehus til enebolig og bedriftsbygg, ta kontakt med oss og fortell oss om ditt drømmeprosjekt, så skal vi avklare hvordan vi kan hjelpe dere frem til mål.